Termékpalettánk

Kelengyelista

madar.png

Utoljára megtekintve

Leggyakrabban megvásárolt

Legnépszerűbb termékek:

Hírlevél

Hírdetés

BabanetBolt kelengye webáruház

 

Kedves Látogató,

 

aki veszed a fáradtságot, és elolvasod ezt a rovatot, talán észrevetted már (legalábbis nagyon remélem), hogy amikor létrehoztuk ezt a honlapot, az egyik legfontosabb célunk az volt, hogy ne a szokásos sablonokkal szembesüljön az oldal látogatója/felhasználója, hanem valami mást, valami újat, és remélhetőleg többet kapjon, mint a máshol szokásos. Ez a bemutatkozó is ennek az elgondolásnak megfelelően született, így nem rólunk fogsz elsősorban olvasni ezen a lapon, hanem az elképzeléseinkről, arról, hogy miért jó Neked, ha böngészed baba webáruházunk oldalait, és vásárolsz tőlünk.

 

Lehetne a magyarázatot sok mindennel kezdeni, de azt hiszem, a mai világban, a gazdasági világválság közepette talán az árszínvonal a legfontosabb, nem megfeledkezve a minőségről. Nos, igyekeztünk úgy összeválogatni beszállítóinkat, hogy egyrészt nagyon versenyképes árú baba termékekkel (babakocsi, babaruha, járóka, cumi, cumisüveg, szoptatós párna és melltartó stb.) tudjunk kiszolgálni Téged, kedves olvasó, miközben lehetőséget szeretnénk adni arra is, hogy a minőségi, magasabb árfekvésű termékeket is megtaláld nálunk. Nem könnyű mindkét elképzelésnek megfelelni, de igyekszünk bababoltunk kínálatát folyamatosan bővíteni, a Tőled, és a többi vásárlótól kapott visszajelzések, igények alapján. Kérlek ezért, hogy vásárlásod előtt/után szánj ránk néhány percet, és írd meg a véleményedet e-mail címünkre vagy közvetlenül az oldalon keresztül, hogy rád hallgatva tovább csiszolhassunk szolgáltatásunkon.

 

Ajánljuk azért is oldalunkat, mert nem egy egyszerű webáruházat próbálunk üzemeltetni, hanem egy olyan információs portált, ahol minden fontos tudnivalót megtalálsz, amire szükséged lehet a gyermek tervezgetésétől néhány éves koráig; ezt a funkciót is szeretnénk folyamatosan bővíteni, elsősorban a Te véleményed alapján, szóval ezzel kapcsolatban is várjuk hozzászólásodat.

 

Természetesen azért az oldal alapvető funkciója a webáruház, mely áruházat most, induláskor igyekszünk úgy feltölteni termékekkel (babakocsi, cumi, cumisüveg, szoptatós melltartó, járóka stb.), hogy mindent be tudj szerezni nálunk, amire szükséged lesz, mire a család új szeme-fénye megérkezik. Terveink szerint aztán a Te véleményed, illetve a saját elképzeléseink alapján folyamatosan, és anyagi lehetőségeinkhez mérten szeretnénk bővíteni a kínálatot, és egyre nagyobb gyermekek számára hasznos termékeket is felvenni kínálatunkba.

 

Kitől veszel babakocsit, járókát és egyéb babaholmit?

Igyekeztem nem sokat írni magunkról, de a fentiek alapján azért mégiscsak adódik a kérdés: Miért babakelengye webáruház? És ha már felmerült ez a kérdés, eszedbe juthat az is: Egyáltalán, kik ezek az emberek, akiktől meg szeretném vásárolni (ugye?) azt a rengeteg mindent (hidd el, tényleg rengeteg), amire szükség lesz, mire a pici megszületik?

 

Kezdem talán a másodikkal: Vida Róbert vagyok, 1975-ben születtem, van egy gyönyörű nagy lányom, Tímea, aki 1998-ban született, egy édes kisfiam, Levente, aki 2009-ben jött a világra, és ott van imádott feleségem, Zita, akivel 2007-ben kötöttem össze az életem. Vele közösen kezdtünk bele ennek a honlapnak az üzemeltetésébe, 2010. elején. Az egész apropóját az adta, hogy másfél év próbálkozás után végre-valahára Zita teherbe esett Leventével. Ilyenkor sok mindent átgondol az ember, rengeteg dolog átértékelődik, a feje tetejére áll az élet, hiszen innentől kezdve nem csak magunkért, hanem egy pici babáért is felelősséggel tartozunk. Szép és jó egy nagy külföldi multinak dolgozni (mindketten ezt tesszük), hiszen a fizetés mindig pontosan érkezik, tulajdonképpen nem is olyan kevés, de épp a válság mutatta meg, mennyire nem számít az ember a multinál, mennyire az az elsődleges, hogy a hatékonysági, a termelékenységi mutató stimmeljen; mennyire nem számít, ki az, akitől megválik a cég, ha javítani kell a termelékenységi mutatókon... Szeretnénk tenni ez ellen, legalábbis a saját megélhetésünket tekintve, azaz szeretnénk megszabadulni ettől a függéstől, és a saját lábunkra állni minden szempontból, vagy legalább az egyikünket függetleníteni a multik világától. És igen, kimondom, bár tudom, hogy ezt nem szokták ilyen módon kimondani, de mindannyian tudjuk, hogy erről szól egy üzleti vállalkozás: szeretnénk megélni belőle, tisztességes módon (mondjuk ez nem minden vállalkozásra igaz...).

 

Miért babakelengye?

Leginkább azért, mert Levente (kisfiunk, korábban említettem, hogy az ő érkezése generálta az oldal születését, emlékszel?) születésének apropóján rengeteg weboldalt végigböngésztünk, rengeteg babakocsival, cumival, járókával, babahordozóval és egyéb baba termékkel és árral szembesültünk, rengeteg lehetőséget végigjártunk, és úgy gondoljuk, megtaláltuk a lehető legjobb forrásokat, így Neked is segíteni tudunk abban, hogy nagyon jó árakon, jó termékeket vásárolj, a lehető legkevesebb utánajárással, egyszerűen, egy helyről. Meggyőződésünk, hogy sikerült jó ár/érték arányú légzésfigyelőket, szoptatós párnákat, járókákat, babaordozókat és egyéb baba termékeket találnunk, és a bolt kínálatába vennünk. Tudod, várjuk a véleményedet ezzel kapcsolatban is... :-). Akinek pedig esetleg még a nagyon jó árú termékek megvétele is gondot okoz, vagy egyszerűen úgy gondolja, hogy néhány termék esetében (tipikus példa a babakocsi, babahordozó, járóka) nincs értelme súlyos tízezreket kiadni egy új termék vásárlására, ajánljuk használt termékeinket, melyek mindegyike garantáltan használható állapotú, a termékekhez mellékelt fényképeken az összes hiba bemutatásra kerül (ha van ilyen), így ezen termékek megrendelésekor sem zsákbamacskát vásárolsz.

 

Szóval összefoglalva: Igyekeztünk a lehető legjobb cumikat, járókákat, babakocsikat és egyéb baba termékeket összegyűjteni, a lehető legjobb ár/érték arány figyelembe vételével; nézelődj, böngéssz, kérdezz, hasonlíts össze másokkal, aztán, vásárolj tőlünk, nem fogod megbánni! :-)

Kosaram

A kosarad üres.

Bejelentkezés

Keresés

Kérdésed van?

telefon:+36 20 5519869

email: info@babanetbolt.hu

Amit egy kismamának hasznos tudni...

Itt szeretnénk minél több hasznos információt és linket megjeleníteni, hogy Ti kismamák és anyukák minél tájékozottabbak legyetek. Ehhez kis türelmet kérünk. Az oldal fejlesztés alatt áll.

legtöbbször megtekintve...

Legnépszerűbb termékek:

Hírdetés