Termékpalettánk

Kelengyelista

madar.png

Utoljára megtekintve

Leggyakrabban megvásárolt

Legnépszerűbb termékek:

Hírlevél

Hírdetés

Fontos információk a vásárlásról-BabanetBolt, a babakelengye webáruház

 

A megrendelés

A http://www.babanetbolt.hu webcímen a babatermékek, babaruhák, babakocsik, cumik, szoptatós melltartók, járókák, babahordozók és egyéb baba kiegészítők stb. vásárlása elektronikus úton, az interneten keresztül történik. Megrendelésedet kizárólag itt adhatod le. Amennyiben kérésed vagy kérdésed van, kérjük, érdeklődj e-mailen vagy telefonon.

 

A megrendelések feldolgozása és teljesítése

A termékekre (babakocsi, cumi, járóka, szoptatós párna, babahordozó és egyéb baba termékek) leadott megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 16 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőséged rendelés leadására. Amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra megrendelésed. Minden esetben 48 órán belül emailen visszaigazoljuk, hogy mikor tudjuk teljesíteni a megrendelést. Általános teljesítési határidő a visszaigazolástól számított 7 munkanapon belül. Amikor már tudjuk, hogy előreláthatólag mikor fogod megkapni a csomagot, erről is tájékoztatunk emailben.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag Veled mint megrendelővel történt egyeztetést követően kerül sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg részedre.

 

A megrendelés kifizetésének módjai

A megrendelt termékeket (babahordozók, baba kiegészítők, cumik, szoptatós melltartó és egyéb baba termékek) kifizetheted előre utalással vagy utánvéttel. Ezt a vásárlás menete során meg kell adnod.

 

Hibás babajátékok, babaruhák, babakocsik, babahordozók és egyéb baba termék esetén mi a teendő?

Amennyiben a megrendelt terméket hibásan kapod meg, azt jelezd felénk azonnal akár emailben, akár telefonon. Ha nem javítható a hiba, akkor természetesen kicseréljük a terméket vagy levásárolhatod az árát a babanetbolt.hu babakelengye webáruházban.

 

Termékek képei

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

 

Adatkezelés

A regisztráció során megadott adataidat bizalmasan kezeljük. Azt harmadik fél részére nem adjuk ki.

 

Kosaram

A kosarad üres.

Bejelentkezés

Keresés

Kérdésed van?

telefon:+36 20 5519869

email: info@babanetbolt.hu

Amit egy kismamának hasznos tudni...

Itt szeretnénk minél több hasznos információt és linket megjeleníteni, hogy Ti kismamák és anyukák minél tájékozottabbak legyetek. Ehhez kis türelmet kérünk. Az oldal fejlesztés alatt áll.

legtöbbször megtekintve...

Legnépszerűbb termékek:

Hírdetés