Termékpalettánk

Kelengyelista

madar.png

Utoljára megtekintve

Leggyakrabban megvásárolt

Legnépszerűbb termékek:

Hírlevél

Hírdetés

Amennyiben kölcsönözni szeretnél
babamérleget vagy légzésfigyelőt,
nálunk erre is van lehetőség.

 

 

Babamérleg kölcsönzés! 1500.-Ft./hó

Letét: 14.900.- Ft.

Minimum bérleti idő 3 hónap.

Légzésfigyelő kölcsönzés! 1800.-Ft./hó

Letét: 21.990.- Ft.
Minimum bérleti idő 4 hónap.

 

 

A babamérleg és légzésfigyelő kölcsönzés

Kölcsönzéskor kötünk egy bérleti szerződést, melyhez szükséges személyi igazolvány és lakcímkártya. Letétként a mérleg, vagy légzésfigyelő teljes árát kell letenni nálunk, a bérleti díj a visszahozatalkor kerül a letétből levonásra, majd a maradék összeget visszaadjuk. A bérleti díj megkezdett hónapokra vonatkozik! Mind a babamérleget, mind pedig a légzésfigyelőt természetesen csak műszakilag kifogástalan, működő állapotban van módunk visszavenni, ezért ügyeljetek a kíméletes, rendeltetésszerű használatra!


A babmérleg vagy a légzésfigyelő kölcsönzése lehetséges személyes átvétellel telefonos vagy e-mail-es egyeztetés után Budapesten, a XXII. kerületben, illetve ki tudjuk a vásárolt termékekhez hasonlóan csomagküldővel is küldeni, ezt azonban nem lehet a webes felületen megrendelni, csak e-mailben.

Az e-mail üzenetnek tartalmaznia kell:

-a babanetbolt.hu weboldalon beregisztrált felhasználónevet

-a regisztrációnál megadott vezetéknevet, keresztnevet és jelszóemlékeztetőt

-a letéti díj megfizetésének kívánt módját

-a kölcsönözni kívánt termék megnevezését.

A légzésfigyelő, babamérleg kölcsönzéssel kapcsolatos e-mail üzenetre válaszul szintén e-mailben megküldjük a bérleti szerződést, melyre a "A bérleti szerződés feltételeit elfogadom, a babamérleget/légzésfigyelőt előreláthatólag ... hónapra kibérelem" szövegű válasz e-mailt kérjük elküldeni, ezután elindítjuk a csomagot. Természetesen telefonon, e-mailben bármikor adunk a fentiekkel kapcsolatban felvilágosítást!

És most a készülékekről néhány szó:

 

Angelcare AC 300 légzésfigyelő:

ac300jpg.jpgA légzésfigyelő készülék tartalmaz 2 db érzékelő párnát és egy gyerekőrző egységet.

A légzésfigyelő a bölcsőhalál megelőzésére szolgál, mivel riasztással jelzi, ha a baba 20 másodpercen keresztül nem vesz levegőt. Az Angelcare légzésfigyelőhöz részletes útmutatás is tartozik, hogy ilyen esetben - a mentő értesítésén túl - mi a teendő.

A matrac alatt helyezzük el a légzésfigyelő érzékelő párnáit, így a babának egyáltalán nem kényelmetlen a fekhelye. Bármilyen szabvány kiságymatraccal használható (12cm vastagságig), kókuszmatracnál is. Teljes matracfelületen érzékel, a baba nem mászik le róla.

Az Angelcare AC300 légzésfigyelő érzékeli a baba légzésének apró mozgását, ha 15 mp-ig nem érzékel mozgást, úgy kis pittyenéssel jelez, majd 20 mp után villog és hangosan sípol.ac3002jpg.jpg

A riasztás meghosszabbított kijelzése (1 perc) is beállítható. 2 db ceruzaelemmel működik (nem tartozék!), a gyenge elemfeszültséget kijelzi. Egyedülállóan érzékeny, érzékenysége állítható.

A tapasztalatok szerint nagyon megbízható márka, szinte soha sem szokott előfordulni téves riasztás (A téves riasztás azt jelenti, hogy a baba tökéletesen jól van, de a légzésfigyelő készülék mégis sípol, ez felébreszti a babát és megrémíti a szülőket - nálunk ilyen egyetlen egy esetben fordult elő a 9 hónap alatt, amióta használjuk). Nyugodt alvást biztosít a szülőknek: a babák nagyon mélyen tudnak aludni, hogy a lélegzetvételüket is alig hallani, ekkor megnyugtató tudni, hogy minden rendben van (anélkül, hogy megzavarnánk a baba alvását!). Különösen megnyugtató ott, ahol a pici külön szobában, nem a szülőkkel egy térben tölti az éjszakát.

 

Momert 6475-ös digitális mérleg:

 

merlegjpg.jpgDigitális, kétfunkciós csecsemő- és gyermekmérleg, súlygyarapodás kijelzéssel. Max. mérhető súly: 20 kg. Osztás: 10 g. Kettős funkcióval: csecsemő mérésére a tál segítségével vagy 20 kg alatti gyermek mérésére a tál nélkül.

Csúszásmentes felületű, könnyen tisztítható, praktikus műanyag bébitállal. Tartozék elemmel. Érintésre működő, könnyen kezelhető kapcsolókkal, nagyméretű kijelzővel. Tárázási (TARE) funkcióval, tartás (HOLD) funkcióval (rögzítheti a mért értéket).

 

Kosaram

A kosarad üres.

Bejelentkezés

Keresés

Kérdésed van?

telefon:+36 20 5519869

email: info@babanetbolt.hu

Amit egy kismamának hasznos tudni...

Itt szeretnénk minél több hasznos információt és linket megjeleníteni, hogy Ti kismamák és anyukák minél tájékozottabbak legyetek. Ehhez kis türelmet kérünk. Az oldal fejlesztés alatt áll.

legtöbbször megtekintve...

Legnépszerűbb termékek:

Hírdetés