Termékpalettánk

Kelengyelista

madar.png

Utoljára megtekintve

Leggyakrabban megvásárolt

Legnépszerűbb termékek:

Hírlevél

Hírdetés

Babaholmik, cumik, járókák, babakocsik és egy baba termékek szállítása

 

A megrendelt babakocsikat, cumikat, szoptatós párnákat, járókákat, cumisüvegeket és minden egyéb baba terméket az MPL szállítja ki, az általad megadott címre. A csomagot alapesetben munkanapokon, munkaidőben kísérelik meg kikézbesíteni, sikertelen kézbesítés esetén még egyszer újra próbálkoznak. Külön kérésre a kézbesítés az esti órákra, illetve akár szombatra is kérhető, ez néhány száz forintos extra költséget jelent - ha ilyen igényed van, ezt kérlek e-mailben, az info@babanetbolt.hu e-mail címre küldött levélben jelezd, és megbeszéljük a részleteket.

 

A kiszállítást igyekszünk a megrendeléstől számított maximum egy hét alatt megoldani, a szállítás várható napjáról e-mailben értesítünk, illetve ha konkrét napra kéred a kiszállítást (legkorábban a megrendeléstől számított egy hét múlva), azt kérlek jelezd az info@babanetbolt.hu e-mail címen, vagy telefonon a 06-20/246-3276-os számon.

 

A szállítás díja alaphelyzetben 1.690 Ft áfával, ezt a költséget elengedjük, ha a vásárlásod értéke eléri a bruttó 25.000 Ft-ot.

 

Ha személyesen szeretnéd átvenni a megrendelt babahordozót, légzésfigyelőt, babakocsit és/vagy egyéb baba terméket, úgy jelezd felénk az info@babanetbolt.hu e-mail címünkre, esetleg telefonon, a 06-20/246-3276-os számon, így módosítjuk megrendelésedet, és levonjuk az automatikusan felszámolásra kerülő szállítási költséget, illetve egyeztetünk egy pontos időpontot és helyszínt.

 

Ha kérdésed van a fentiekkel kapcsolatban: info@babanetbolt.hu, vagy 06-20/246-3276, hívj, írj, segítünk!

 

Jó vásárlást!

Kosaram

A kosarad üres.

Bejelentkezés

Keresés

Kérdésed van?

telefon:+36 20 5519869

email: info@babanetbolt.hu

Amit egy kismamának hasznos tudni...

Itt szeretnénk minél több hasznos információt és linket megjeleníteni, hogy Ti kismamák és anyukák minél tájékozottabbak legyetek. Ehhez kis türelmet kérünk. Az oldal fejlesztés alatt áll.

legtöbbször megtekintve...

Legnépszerűbb termékek:

Hírdetés